omolje.jpg

Umro Ilija Bagarić - Ilijica

DSC02144

 

 

U obiteljskoj kući u Omolju, 18. 01. 2018. godine, u 74 godini života preminuo je

ILIJA  BAGARIĆ – ILIJICA

                  (1944 – 2018)

 Sahrana pokojnog Ilije obavit će se u petak 19.01.2018. godine u 15 sati na Vukadinovu groblju.

Za pokojnim Ilijom tuguju: supruga Anđa, kći Marija sa obitelji,              sinovi Petar sa obitelji i Mario te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Pokojni Ilija je kao jednogodišnje dijete ostao bez oca Petra (hrvatski vojnik) kojeg su ubili partizani na križnom putu na području Požege u proljeće 1945., gdje je zadnji put viđen u istoimenom logoru. Odrastao je uz majku koja ga je odgojila u kršćanskom duhu. Živio je načela kršćanske vjere i zajedno sa suprugom Anđom podigao troje djece.  Cijeli život je radio u Njemačkoj kako bi prehranio svoju obitelj.  Kad je se nakon odlaska u mirovinu vratio kući da ostatak života provede u miru na svom ognjištu, za kojim je cijeli život čeznuo, došla je bolest. Jedno vrijeme se liječio u Njemačkoj a bolest je lagano napredovala. Shvativši da se ne može izliječiti, svjesan težine bolesti,  odlazi kući  kako bi u njoj umro. 

Ovim putem izražavamo iskrenu sućut obitelji pokojnog Ilije Bagarić i neka mu gospodin udjeli vječni mir i spokoj. Ovozemaljski odlazak na nebesku vječnost neka bude susret sa svojim  ocem Petrom kojeg ne pamti a otac nebeskom neka mu udjeli zasluženu radost u vječnosti.

Počivao u miru Božjem!