DSC00785

 

            Nedjelja, vrijeme kao stvoreno za planinarenje. Mnogi zaljubljenici u prirodu su današnji dan  proveli na brojne  načine, uglavnom na planini i čistom zraku. Mnogima su destinacije  bile  na obližnjim skijalištima ili pak planinarenje na Hajdučka vrata a onima slabije kondicije, kao što je moja ekipa, dobro je došlo planinarenje na lokalno brdo iznad sela. Zaputili smo se iz Omolja i Seonice preko Debelog vrata u Predivišće laganim hodom. Plan je bio lagana šetnja i povratak kući do ručka. Da uvijek nije kako planiraš svjedočili smo današnjem trenutku. Kako smo stigli do Predivišća dočekao nas je domaćin Kaša. Sva naša priča oko našeg plana pada u vodu. Nakon odmora i ugodnog razgovora naš domaćin nas počasti domaćim suhomesnatim proizvodima uz hladno Heineken i Karlovačko pivo. Razgovorljiv, karakterističnog osmijeha i srdačnost vrijeme nam brzo prođe. Kad ti je duša i srce na mjestu zbog lijepo provedenog dana i  kada osjetiš svu puninu doživljenim tada ti Kaša to sve  začini jednom domaćom kavom. Kud ljepše, kava u Predivišću sa pogledom na prostrano Duvanjsko polje. Samo za poželjeti.

          Nakon ugodno provedenog dana i gostoprimstvu druželjubivog Kaše uz zahvalu napuštamo ovo prekrasno mjesto silazeći nazad preko Torina,  lokve u Gaja i Poda u selo.

          Uvijek dobrota snuje nove sastanke i druženja. Tako je novi sastanak u nedjelju kod Nadine vikendice i neizostavna  hodnja do Ljubinca, ako vrijeme dozvoli.   

                  Hvala Kaša!   

gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1