omolje 24

 

 
 
         Ekipe Omolja pobjedom nad Prisojem 3:2 se plasirala u polufinale Božićnog turnira u Tomislavgradu. Omoljani su u dosadašnjim takmičenju nizali samo pobjede prikazavši odličan nogomet. U sinoćnjoj utakmici sa Prisojem nije sve išlo glatko kao na proteklim utakmicama, kako smo ih naviknuli gledati. Kuriozitet ovog takmičenja što se brojni igrači turnira moraju vraćati bilo na posao ili u svoje klubove pa tako sama završnica postaje sve ne izvjesnija što se tiče rezultata i uskraćeni odličnim potezima pojedinaca.
             U polufinalu Omolje će večeras igrati sa odličnom i uigranom ekipom Roškog polja koja je u dosadašnjem takmičenju uz ekipu Brišnika pokazala najbolji nogomet.
          Prema dosad prikazanim igrama i rezultatima za očekivati je da će u finalu Božićnog turnira odmjeriti snage Brišnika i Roškog polja.
       Sve utakmice Božićnog turnira pratila je brojna publika. Tribine dvorane u Tomislavgradu bile su popunjene do zadnjeg mjesta. Također se očekuje ispunjenost tribina i u večerašnjim utakmicama. Očito je da su ljubitelji malog nogometa došli na svoje kao i podrška navijača svojim ekipama turnira.
 
              Satnica polufinalnih utakmica za danas, 5. siječnja:
 
                                18.00 ROŠKO POLJE – OMOLJE
                                19.00 CRVENICE – BRIŠNIK
 
                                                                      foto/ J.S, Tomislavsity/