3 1

 

           Nakon dvije godine provedene u Belgiji, Francuskoj, Švedskoj i Njemačkoj, Ivan Vujević iz Omolja uspješno je obranio diplomski rad na prestižnome Sveučilištu Liege u Belgiji te je promoviran u magistra Geologije. Time je, prema našim saznanjima, postao i prvi Hrvat iz duvanjskoga kraja koji je diplomirao na navedenome studiju. Prenosi Tomislavcity.

         Lijepo je bilo ovom prigodom čuti pohvale profesora i studenata za našega Ivana. Među nazočnima koji su došli na promociju najbrojniji su bili predstavnici iz Hrvatske. Među njima bili su Ivanovi prijatelji i kolege koji tijekom ljetne prakse posjetili i naš Tomislavgrad, o čemu smo već ranije pisali.

         Nakon uspješnih konzultacija, Ivan je dobio i ponudu za prestižni doktorski studij u Grenobleu koju je ujedno prihvatio. Studij financira Fondacija Maria Curie.

              Ivanu želimo puno uspjeha u daljnjem stručnom usavršavanju.

       Ovom prilikom Ivan zahvaljuje mnogobrojnoj obitelji, zaručnici, svim profesorima i mentorima, a na poseban način i našem Tomislavcitiju.

                                                                                                                                                       /Rudolf Vujević/

 Također, u ime svih Omoljana pridružujemo se čestitkama Ivanu na završenom studiju kao i na  daljnjem sveučilišnom radu, želi Omolje. com 

 

gallery1
gallery1
gallery1
gallery1