001

 

          Potporu u večerašnjoj finalnoj utakmici u Ligi nacija, Hrvatska – Španjolska,  Vatreni  će imati vatrenu potporu od članova kluba  Salzburg Ducks (American football). Naime, Salzburg Ducks  je klub u kojemu nastupa naš Omoljanin,  Mijo Marić, jedan od najboljih igrača ovog kluba. U društvu svojih suigrača i prijatelja u prostorijama kluba,  gdje će se gledati i navijati za Vatrene, svojim vatrenim navijanjem dat će se potpora Vatrenima u pobjedi.           Napomenimo da se Salzburg Ducks (American football) takmiči u 1. AFL  austrijskoj ligi i trenutno je  na 5. mjestu  takmičarske tablice.

          Ovaj žilavi i snažni momak, Mijo Marić, na svim svojim utakmicama nosi dres na natpisom Tomislavgrad,  na taj način promiče mjesto svojih korijena i mjesto u koje često dolazi i u kojemu se najbolje osjeća. Potporu u njegovom športskom životu daje mu njegova obitelj  bodreći ga svim utakmicama.

           Nadamo se da će ova navijačka potpora Salzburg Ducks i naših gastarbajtera u Salzburgu   biti blagoslovljena pobjedom Hrvatske i tako nakon trećeg mjesta na svjetskom prvenstvu u Hrvatsku donijeti još jednu medalju i to zlatno.  /privatni foto album/

                                                  Sretno i uspješno Vatreni!

gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1
gallery1